Teknisk SEO bringer dig Foran konkurrenterne

Teknisk SEO omhandler opsætningen bag din hjemmeside - det vil altså sige teknikken og den underliggende kode.

Normalt er der fokus på designet, når en ny hjemmeside skal laves, men SEO-delen er mindst lige så vigtig. Teknisk søgemaskineoptimering kan gøre en kæmpe forskel og bringe dig foran konkurrenterne ved at sætte fokus på principper og udførelser, som normalt overses.

 

Hvis du har planer om at indtage de højeste rangeringer i Google, er det vigtigt at din hjemmeside har den tekniske SEO del i orden. Heldigvis kan teknisk SEO både udføres på et spritnyt site, men også på etablerede sider – ofte skal der bare justeres lidt.

 

Generelt dækker teknisk SEO over følgende faktorer:

  • SSL/HTTPS
  • Mobilvenlighed
  • Indeksering
  • URL-struktur
  • Duplicate content
  • Viderestillinger
  • Underliggende koder
  • Sprogopdeling hvis du har en international forretning

Smart SEO hjælper med teknisk SEO

Struktur

Vi arbejder meget med struktur, og vi sikrer, at din hjemmesides tekniske SEO er i orden. Det gør vi blandt andet ved at sikre SSL, en god URL-struktur, intern linkbuilding, og at der er styr på selve koden.

Gennemtjek og vedligeholdelse

Hvis du ønsker SEO hjælp fra os, kan vi lave en aftale om løbende at udføre søgemaskineoptimering for dig. Det inkluderer gennemtjek af indeksering, duplicate content og viderestillinger. Vi holder alt ved lige undervejs.

Generel SEO

Teknisk SEO er ofte det helt første, som vi ser nærmere på, når du hyrer os til at arbejde med SEO. Dog har vi et bredt fokus, og vi kan også hjælpe med at optimere dit sproglige indhold samt at bygge eksterne links.

Derfor er teknisk SEO så relevant

Google går meget op i din hjemmesides struktur. Hvis din kode er i orden, og hvis den er optimeret efter gældende standarder, vil du også opleve højere rangeringer. Mange hjemmesider har dog en ringe kode, og de glemmer grundlæggende principper inden for teknisk SEO, hvilket koster kunder i længden. Hvis du får styr på ting som mobilvenlighed, indeksering og sprogopdeling, kan du komme langt foran konkurrenterne i din branche.

Gennemførelse

Viden

Erfaring er det vigtigste

Erfaring er nok den vigtigste faktor, når det gælder søgemaskineoptimering - og særligt når vi taler om teknisk SEO. Det er formentligt også grunden til, at mange bureauer sætter størst fokus på andre SEO-discipliner. Hos Smart SEO fokuserer vi på alle parametre, hvilket betyder, at du også hurtigt vil få styr på den tekniske del. Vi har allerede arbejdet med teknisk SEO hos et betragteligt antal kunder, så du kan være 100% tryg ved at lade os varetage opgaven.

Er du interesseret i
Growth hacking?