Vælg din strategi med en Markedsanalyse

En markedsanalyse kan hjælpe din virksomhed på rette spor, når du udgiver et nyt produkt eller når du træder ind i en ny branche. For at få succes på et bestemt marked er det absolut nødvendigt at analysere mulighederne først.

Nogle virksomheder laver selv en markedsanalyse, mens andre hyrer et bureau til at varetage opgaven.

Hvis du ønsker hjælp fra Smart SEO, når du skal have lavet din markedsanalyse, garanterer vi en god og professionel rapport. I vores analyse ser vi blandt andet nærmere på følgende ting:

  • Om der overhovedet er et marked
  • Markedets størrelse
  • Konkurrenterne på markedet
  • Dit produkt kontra konkurrenternes produkter
  • Kundernes ønsker og interesser

Markedsanalysen bør fungere som det første skridt, inden du lægger en reel strategi for din marketingsindsats.

Derfor skal du vælge Smart SEO

Vi undersøger markedet til bunds

Når du hyrer Smart SEO til at lave en markedsanalyse, kan du altid forvente et stærkt resultat. Vi har erfaring med markedsanalyser, og vi undersøger markedet helt til bunds. Vi ser på alle parametre, og du kan endda få en udvidet markedsanalyse, hvis du har brug for det.

Ekspertise i lokale områder

Satser du landsdækkende eller lokalt? Vi kan lave en markedsanalyse i begge tilfælde. Hvis du ønsker at sætte fokus på en bestemt by eller region, kan vi analysere markedet og konkurrenterne helt specifikt i det pågældende område.

Vi fortsætter samarbejdet

Markedsanalysen er ofte det første skridt i din forretningsplan. Efterfølgende skal du lægge en plan, og du skal promovere din service eller dit produkt. Det hjælper vi også gerne med: Hos Smart SEO er vi især stærke i søgemaskineoptimering, som er en glimrende kilde til kunder.

Hvem bør få lavet en markedsanalyse?

Både etablerede og nye virksomheder kan få lavet en markedsanalyse. Men det er særligt relevant for forretninger, der er på vej til at launche et nyt projekt eller en ny service, samt for erhvervsdrivende der er på vej ind i en ny branche. Som etableret virksomhed bør man stadig få lavet en markedsanalyse årligt, da tingene hurtigt kan ændre sig.

Gennemførelse

Viden

Vores metoder

Hos Smart SEO benytter vi især internettet til at analysere markedet. Men det betyder ikke, at det kun er en ydelse, som online forretninger kan gøre brug af - vi hjælper også fysiske forretninger. Vi danner os blandt andet overblik over markedets demografi og kapacitet, samt et nærmere kig på konkurrenterne og deres fremgangsmåder. Spørgeundersøgelser kan også inddrages for at finde ud af, om der er interesse i din service eller dit produkt.

Er du interesseret i
Growth hacking?