Få flere lokale kunder med Lokal SEO

Lokal SEO er en disciplin inden for søgemaskineoptimering, hvor der fokuseres på at rangere højt i de lokale søgninger. Hvis du driver en fysisk virksomhed i Odense, er målet altså at rangere højt i de søgeresultater, der relaterer sig til din branche i Odense.

 

Selvom lokal SEO er et relativt nyt koncept, bør det aldrig overses. Du kan øge antallet af kunder på ganske kort tid ved at sætte mere fokus på lokal søgemaskineoptimering. Det er især vigtigt for restauranter, barer, håndværkere og generelt alle typer af virksomheder, der tilbyder ydelser i nærområdet.

 

Her er de vigtigste faktorer og elementer, når du skal arbejde med lokal SEO:

  • Søgeordsoptimering
  • Intern optimering
  • Linkbuilding
  • Opsætning af Google My Business

Hvorfor vælge Smart SEO som lokal SEO partner?

Erfaring med SEO

Vi specialiserer os i søgemaskineoptimering og klarer alle discipliner inden for SEO. Det er de færreste bureauer, der har lige så meget erfaring som vi har - og når vi arbejder med lokal SEO kan du forvente resultater i topklasse.

Fokus på lokalområdet

Hos Smart SEO sætter vi gerne fokus på lokalområdet, sådan du kan rangere højt i de lokale søgninger. Det gør vi blandt andet med søgeordsoptimering samt ved professionel opsætning af Google My Business.

Dybdegående linkbuilding

Når vi arbejder med linkbuilding, kan det mærkes efter ganske kort tid. Vi har styr på både kvalitet og kvantitet. Takket være eget netværk og professionelle forbindelser bygger vi gode links, når du har brug for det.

Hvem bør overveje lokal SEO

Alle virksomheder, som sælger produkter eller ydelser lokalt, bør overveje at få hjælp til lokal SEO. Det kan booste antallet af kunder på kort tid, og investeringen betaler næsten altid sig selv ind igen. Restauranter, lægeklinikker, frisører, elektrikere, mekanikere, undervisere og smede er bare en lille håndfuld eksempler på erhvervsdrivende, der typisk mærker stor fremgang efter lokal SEO optimering af deres hjemmesider.

Gennemførelse

Viden

Processen bag lokal SEO

Alle virksomheder er forskellige, så fremgangsmåden kan variere fra case til case. Som udgangspunkt vil vi først analysere dit marked, og dernæst planlægge ud fra de mest effektive søgeord. Din side vil blive optimeret efter de mest populære lokale søgeord i din branche, og efter opsætning af Google My Business vil du have en tydelig tilstedeværelse i Google.

Er du interesseret i
Growth hacking?