on-page seo

Hvad er on-page SEO?

Hver SEO-strategi er fokuset på at få så høje placeringer som muligt i søgemaskinerne. For at gøre dette forsøger vi alle at designe og udvikle en hjemmeside, som Googles hemmelige algoritme vil elske. Det er kort fortalt, hvad SEO handler om. Faktorerne i Googles algoritme kan opdeles i to kategorier, der bestemmer placeringen af ​​dit websted: on-page SEO faktorer og off-page SEO faktorer. Her vil jeg diskutere forskellene mellem de to, forklare vigtigheden af ​​on-page SEO og gå over de mest afgørende on-page SEO faktorer.

On-page og off-page SEO


On-page faktorer har alle at gøre med elementer på din egen hjemmeside. On-page faktorer omfatter teknisk opsætning – kvaliteten af ​​din kode – tekst og visuel indhold og brugervenlighed af dit websted. På den anden side er der off-page faktorer, som links fra andre hjemmesider, social media opmærksomhed og andre marketingaktiviteter uden for din egen hjemmeside. Hvis du fokuserer på off-side SEO, har du som mål at få flere links til dit websted. Jo mere relevante links du får, jo højere din placering i Google bliver. Ønsker du at få flere links til dit websted? så tryk her

Betydningen af ​​on-page SEO


On-page SEO består af alle de elementer i SEO du kan styre bedst. Hvis du ejer et websted, kan du styre de tekniske problemer og kvaliteten af ​​dit indhold. Vi mener, at spørgsmål på siden skal behandles, da de er i egne hænder. Hvis du opretter en fantastisk hjemmeside, vil det helt sikkert starte rangordning. Fokus på on-side SEO vil også øge sandsynligheden for, at din off-side SEO-strategi vil blive succesfuld. Link bygning med et crappy site er et meget hårdt arbejde. Ingen ønsker at linke til artikler, der er dårligt skrevet eller kedeligt.

Væsentlige SEO-faktorer på siden


Efter vores opfattelse er der tre vigtige SEO-faktorer på siden. Disse tre elementer er dem, du skal fokusere på:

Teknisk ekspertise


Hjemmesiden kode kvalitet skal være høj. Kontroller, om du ved en fejl blokerer crawlere for at indeksere dit website (vi ser stadig dette sker!). WordPress er en super SEO-venlig platform, og det gratis Yoast SEO-plugin tager sig af de fleste resterende tekniske SEO-udfordringer, uden at du selv bemærker det. Så hvis du bruger WordPress og konfigureret Yoast SEO godt, har du de fleste tekniske aspekter af din on-page SEO-dækket.

Vil du dykke dybere ind i den tekniske side af SEO? Læs vores artikler om teknisk SEO eller tag den tekniske SEO 1-træning.

Fantastisk indhold


Hvorfor besøger folk dit websted? Mest sandsynligt fordi den indeholder oplysninger, de leder efter. Derfor skal du skrive fremragende indhold. Søgemaskiner som Google læser din tekst. Hvilken hjemmeside som er højest er stort set baseret på indholdet som er på hjemmesiden. Det indhold skal dreje sig om de rigtige søgeord samt være, informativ og let at læse.

Fejlfri hjemmeside design


Den tredje og sidste er bruger oplevelse. Brugere skal nemt forstå dit websted som hedhed. De skal kunne finde det, de søger uden at tøve. De bør vide, hvor de skal klikke, og hvordan man navigerer gennem din hjemmeside. Og din hjemmeside skal være hurtig! Et smukt designet hjemmesider er lækkert for øjnene, men du bør helt sikkert gøre det til din højeste prioritet at skabe en brugervenlig hjemmeside først!